01.12.17 Aktuality

10 tipů na vánoční dárky pro psy

Prosinec je tu, nejvyšší čas zamyslet se, co letos nadělíte vašemu mazlíčkovi. Přinášíme pár tipů, které pejska pod stromečkem zaručeně potěší.

Vánoční dárkový balíček Petkult
Obsahuje 1x konzerva PETKULT 400g, 1x vánoční hračka hvězda, 1x TOBBY dental cross, 1x vzorek PETKULT

Vánoční SANTAďs HAPPY MIX

Pamlsky pro sváteční dny s kuřecím masem jsou bez přidaného cukru. Plastový kyblík se dobře uzavírá a udržuje pamlsky měkké a voňavé.

 

Vánoční dárková krabice

Obsahuje 1x bavlněný uzel 20 cm, 1x vánoční sob - plyšová hračka pískací 15cm, 1x Vitamin drops s čokoládovou příchutí 75g, 1x kost z buvolí kůže 11cm, 1x stromeček lisovaný ke žvýkání 10cm

Vánoční pelíšek Santa kulatý

Plyšový pelíšek poskytne pohodlné a měkké místo k odpočinku. Je bohatě vystlaný měkkou výplní z polyesterového rouna. Dno má protiskluzovou úpravu.

Plyšová hračka SANTA/SOB natahovací

Vánoční plyšová hračka je natahovací v oblasti krku, a tak snadněji podněcuje pejska ke hře. Při stisku v oblasti trupu začne hrát vánoční melodie.

Ponožka osel, ovce šustící

Vánoční ponožka oslík nebo ovečka je novou atraktivní hračkou. Uvnitř hračky je všitý šustící materiál, který provokuje pejska ke hře.

Plyšová kostka Trixie

Plyšová motivační hračka s míčky může být naplněna také pamlsky nebo jinými hračkami.

Trixie Dog Activity Gamble Tower

Výborná motivační hračka. V plastové věži jsou dvě patra, na která se dají pamlsky. Pes musí patro vytáhnout a pamlsky mu propadnou dolů, kde si je posléze sní. Pravidelným tréninkem se zdokonaluje.

Trixie Dog Activity Mini Solitaire Kruh s kuželkami

Další z oblíbených motivačních hraček je plastová deska se sedmi kužely. Pes má zvedat kužele a tím získat pamlsky. Balení obsahuje brožuru s tipy a triky pro optimální trénink.

Rugby míč na pamlsky

Odolná hračka z přírodního kaučuku může být naplněna nejrůznějšími pamlsky.

Charitativní vánoční sbírka

A když už budete nadělovat, udělejte letos radost také pejskům z útulku. Již pátým rokem organizuje internetový obchod www.krmeni.cz tradiční charitativní sbírku pro psy a kočky v útulcích. Ke každému vašemu příspěvku přispěje www.krmeni.cz stejnou měrou. Po ukončení sbírky (31. 1. 2018) vám bude zasláno poděkování a informace o celkové vybrané částce. Přispět můžete zde:

/pes-vanocni-darky-psi/charitativni-sbirka-financni-prispevek

Extra tip pro pejsky strašpytlíky!

Krmivo Prins Resist

Bojí se váš pes petard a ohňostroje? Darujte mu speciální krmivo pro psy trpící úzkostí astresem nebo strachem z ohňostroje. Stoprocentně přírodní, za studena lisované krmivo Prins Resist obsahuje směs bylin, které mají uklidňující účinky. Jedinečné složení navíc posiluje imunitní systém a zvyšuje odolnost organismu. Unikátní přírodní směs byla speciálně vytvořena pro značku Prins. Bylinky zvyšují hladinu kyslíku v krvi, což zlepšuje funkci orgánů a odráží se to i ve větší psychické pohodě zvířete. K dostání v recepturách pro větší a malé psy.

 

Začněte včas!

Pro optimální výsledek se doporučuje začíst s krmením Prins Resist několik týdnů před stresujícím obdobím (ohňostroje, dovolené). U citlivých zvířat je možné podávat tyto granule trvale (neobsahují sedativa, jen směs bylin pro uklidnění). Navíc díky tomu, že jsou tyto granule lisované za studena, neničí se v nich důležité složky náchylné na teplotu při procesu zpracování. Strava je koncentrovanější, podává se jí menší množství a žaludek zvířete není tak zatížen (snížení rizika torze žaludku, vhodné i pro březí feny).