Heureka fb
Stahněte si aplikaci Mobilní aplikace krmeni.cz pro Android Android a Mobilní aplikace krmeni.cz pro iOS iOS
Zavolejte nám: 737 051 520 (po - čt: 6:30 - 19:30, pá: 6:30 - 17:30)
košík: prázdný

Přihlášení a registrace

Přihlášení Facebookem

Přihlásit se Facebookem

GILPA dog HERITAGE sensitive

Heritage Sensitive je kompletní krmivo určené pro všechny dospělé psy, zejména pak pro psy s citlivým zažívacím ústrojím, případně alergiemi nebo se zažívacími potížemi. Obsahuje vysoký podíl přírodně konzervovaného jehněčího masa a rýže. Neobsahuje alergenní obiloviny - pšenici ani kukuřici, ani pšeničný či kukuřičný lepek. Lněný olej, fruktooligosacharidy (FOS, prebiotika) a výtažky z juky zajišťují lepší trávení a udržují kůži a srst v optimálním stavu. Střední velikost granulí a jejich křehkost je velmi vhodná a oblíbená i středními a malými plemeny.


Celý popis produktu

Charakteristika:

1. Superpremiové krmivo s vysokým podílem jehněčího masa masa (min. 30%) a rýže (min. 18%)

2. Obsahuje přírodní antioxidanty, 25% proteinů a 15% tuků

3. Bezlepkové krmivo - neobsahuje pšenici, ani kukuřici, ani jejich lepek

4. Optimální poměr mastných kyselin omega6:3 zajišťuje zdravou kůži a lesklou srst

5. Efektivní podpora imunitního systému vašeho psa díky vyváženému obsahu vitamínů A, D a E

6. Krmivo neobsahuje barviva ani ethoxyquin. Při výrobě nejsou používány žádné geneticky upravené suroviny

7. Mastné kyseliny omega3 (ze lnu) a fruktooligosacharidy (FOS) - obě tyto složky výrazně zlepšují činnost střevní mikroflóry, minimalizují možný vznik zánětlivých reakcí, posilují imunitu zažívacího ústrojí a udržují kvalitu výmětu. FOS, které se běžně používají při výrobě některých potravin, napomáhají vyměšování škodlivých bakterií a zamezují vzniku infekce ve střevech

Složení:

Jehněčí maso (minimálně 38%), celozrnný ječmen, hnědá rýže (min. 18%), kuřecí tuk, lněné semeno, vitamíny a minerály, prebiotika (FOS, fruktooligosacharidy), výtažky z juky.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace