21.12.12 Aktuality

HOŠI DĚKUJEM(e)!

Naši přední hokejisté se rozhodli podpořit charitativní projekt, který pomáhá i zvířatům.

Hokejisté z celé České republiky za podpory svých klubů propůjčili své tváře kalendáři „HOŠI DĚKUJEM(e)!“, který potěší všechny, kdo si jej zakoupí, ale hlavně přispěje na dobrou věc. Přináší totiž finance tam, kde se jich nedostává. Jmenovitě se jedná o následující organizace: nadace Taťány Kuchařové „KRÁSA POMOCI“, http://www.krasapomoci.cz/ a NADACE NA OCHRANU ZVÍŘAT, jejíž patronkou je Marta Kubišová, http://www.ochranazvirat.cz/. Kalendář přinese také finanční podporu mládežnickému hokeji, a to prostřednictvím Českého svazu ledního hokeje.

Kalendář byl slavnostně pokřtěn v úterý 11. 12. 2012 v Národním domě v Praze na Vinohradech. Slavnostního večera se účastnili známé osobnosti veřejného, uměleckého a sportovního života a také zástupci neziskových organizací – charitativních partnerů projektu. Vrcholem večera byla dražba fotografických obrazů jednotlivých listů kalendáře. A její výsledek? Skvělý! Vždyť jen titulní fotografie kalendáře se vydražila za báječných 56 tisíc Kč. Dobrý začátek sotva nastartovaného charitativního projektu…

Díky všem, kteří projekt podpořili, je již v tuto chvíli k dispozici více než 400 000 Kč, které poputují na dobrou věc - 200 tis. Kč mládežnickému hokeji, 100 tis. Kč nadaci Krása pomoci a dalších 100 tis. Kč Nadaci na ochranu zvířat. Konečnou částku ovlivní každý z vás – stačí zakoupit kalendář a tím přispět na dobrou věc.

Všem už teď DĚKUJEM (e)!