05.01.13 Aktuality

Tip: Kalendář pro nadaci Dobrý anděl

Pokud jako milovníci pejsků sháníte hezký nástěnný kalendář se psí tématikou a zároveň chcete podpořit dobrou věc, pak se vám jistě zalíbí kalendář Andrea Mia.

 

Jedná se o kalendář vytvořený z fotografií maďarského ohaře Mii, které fotila moje sestra. Asi před rokem mi sdělila, že by velmi ráda nechala ze svých fotografií udělat kalendář a výtěžek z prodeje darovala tam, kde je to potřeba, aby její fotky mohly někomu pomoci. Bohužel to sama nestihla, proto jsem fotografie vybrala já. Graficky kalendář připravila moje dobrá kamarádka Dagmar Hejduková zcela zdarma, jen řekla: „Dělám to pro tebe, tvojí sestru Andy a lidi, kteří s touto zlou nemocí bojují.“

Výtěžek z prodeje tohoto kalendáře věnuji nadaci Dobrý anděl. Vím, že by se to mojí sestře líbilo a doufám, že i vy jeho koupí podpoříte tuto nadaci a že se vám kalendář bude líbit.

Nadace Dobrý anděl pomáhá pravidelnými měsíčními finančními příspěvky rodinám s dětmi, kde otec, matka nebo některé z dětí trpí rakovinou, důsledkem čehož se rodina dostala do finanční nouze. Vaše pomoc se k rodinám dostane do posledního haléře. 


Děkuji vám jménem svým i své sestry a přeji vám hodně zdraví.

Markéta Berková