02.08.15 Aktuality

Chcete se stát psí chůvou?

Hledáte prázdninovou brigádu, přivýdělek ke studiu nebo přilepšení pro maminky na mateřské dovolené? Pokud milujete pejsky a máte s nimi také zkušenosti, můžete si snadno přivydělávat jejich venčením nebo hlídáním. Stačí se jen registrovat na Doginni.cz, projít vstupním pohovorem a přidat se k více než 700 stávajícím hlídačům.

 

Doginni.cz zprostředkovává krátkodobé venčení, hlídání přes noc i po delší dobu, když třeba páníček odjede na dovolenou nebo na služební cestu. „Nejčastěji se o práci u nás uchází lidé s bohatými zkušenostmi se psy nebo například studenti a absolventi veterinárních oborů,“ vysvětluje zakladatelka Romana Miková.

Hlídači si nejprve zdarma vytvoří vlastní profil na Doginni.cz. Tam vyplní co nejvíce informací o sobě a nabídku případných doplňkových služeb, jako je výcvik, aplikace léků apod. Po schválení profilu následuje podrobný pohovor, kde se tým Doginni.cz přesvědčí o vašich zkušenostech s pejsky, zda jste připraveni zvládat případné krizové situace, a jestli z vás bude opravdu spolehlivý hlídač. Pak už stačí jen čekat, až si vás vybere některý z páníčků a dohodne si s vámi termín hlídání nebo venčení.

Práce pro Doginni.cz vás bude bavit. Když je hezky, můžete s pejskem trávit celý den venku. Vaší prací je udržovat psa spokojeného a pravidelně o tom informovat jeho majitele třeba prostřednictvím fotografií. Pokud milujete zvířata, bude pro vás hlídání pejsků prací snů.