HŘEBEN FURminator LONG hair DOG - L/nad 23kg

Popis produktu

Patentované profesionální hrablo FURminator je určené na vyčesávání línajících plemen psů. Redukuje línání o více než 90%. Je určen pro dlouhosrstá plemena se srstí delší než 5cm. Rychle a snadno odstraňuje podsadu a uvolněné chlupy. FURminator hrabla neřežou a nepoškozují srst. Zaručují větší účinnost než jiné kartáče a hřebeny. Redukují množství alergenů.Pečovat o srst lze hřebenem FURminator pravidelně po celý rok, jednou nebo dvakrát za týden po dobu deseti až dvaceti minut. Použití FURminátoru je snadné a bezpečné!…

Historie ceny Katalogové č.: 6600030
Skladem > 5 ks Doprava zdarma

Další varianty

NA OBJEDNÁNÍ do 72 hodin 631 Kč
NA OBJEDNÁNÍ do 72 hodin 788 Kč
Detailní popis

Patentované profesionální hrablo FURminator je určené na vyčesávání línajících plemen psů. Redukuje línání o více než 90%. Je určen pro dlouhosrstá plemena se srstí delší než 5cm. Rychle a snadno odstraňuje podsadu a uvolněné chlupy. FURminator hrabla neřežou a nepoškozují srst. Zaručují větší účinnost než jiné kartáče a hřebeny. Redukují množství alergenů.
Pečovat o srst lze hřebenem FURminator pravidelně po celý rok, jednou nebo dvakrát za týden po dobu deseti až dvaceti minut.

Použití FURminátoru je snadné a bezpečné!

Návod k použití:

Před tím než začnete, ujistěte se, že srst Vašeho miláčka je čistá a zcela suchá. Jemně táhněte FURminátor srstí ve směru růstu chlupů. Provádějte dlouhé, jemné tahy a vyvarujte se opakovaných tahů na stejném místě. Věnujte zvláštní péči okolí citlivých oblastí (břicho, končetiny, genitálie a konečník). Nepoužívejte přílišnou sílu a tlak, jako při česání hřebenem. Hluboké a hrubé kartáčování může poškodit kůži (zarudnutí a podráždění). Jakmile zpozorujete jakékoliv zarudnutí čí podráždění kůže, ihned ukončete vyčesávání. - FURminátor používejte pouze u osrstěných plemen.