14.08.18 Výživa

Novinka: Bezobilné granule Bravery ze Španělska

Že je kvalitní výživa základem zdraví, nemusíme dlouze vysvětlovat. Pokud sháníte pro vašeho psa hypoalergenní krmení s vynikajícím složením, navíc za super cenu, pak vyzkoušejte Bravery. V čem jsou tyto granule jedinečné?

Protože zdraví zvířecích mazlíčků je pro značku Bravery na prvním místě, na výrobu superpremiového krmiva byly použity jen kvalitní přírodní ingredience. Každá surovina je předem podrobena laboratorní analýze. Krmivo je 100 % přírodní, tj. bez umělých konzervantů, barviv a aromat. Je bezobilné (tzv. grain free) a navíc monoproteinové, což znamená, že při výrobě každé receptury se využívá jen jeden druh živočišných bílkovin. Neobsahuje žádné geneticky modifikované suroviny. Díky složení lze toto krmivo označit jako hypoalergenní. Základem je dehydrované maso, které najdete ve složení vždy na prvním místě. Na výběr je kromě receptur s jehněčím masem, také kuřecí, losos a méně známé iberské vepřové (původní plemeno z Pyrenejského poloostrova, které se chová volně na pastvinách, maso těchto černých prasat má intenzivnější chuť, proto se z něj vyrábí také vynikající iberská šunka).

Z jakých surovin se granule vyrábí?

 

Jehněčí maso je výtečným zdrojem mnoha nezbytných živin, má příznivý podíl tuku a bílkovin, je bohaté na minerály, jako je železo, které přispívá k tvorbě červených krvinek, a vitamíny (B6 a B12).

 

Kuřecí maso - vyznačuje se vysokým obsahem bílkovin a velkou biologickou hodnotou, má vysokou stravitelnost a chutnost, málo kalorií a je bohaté na omega-6 nenasycené mastné kyseliny a vitamíny (niacin a kyselina listová).

 

Iberské vepřové - maso s vysokým obsahem bílkovin, bohaté na vitamíny skupiny B, které pomáhají snižovat únavu během cvičení, a minerály, jako je železo, zinek a draslík, jež přispívají k správné funkci svalů.

 

Losos - tučná ryba je vynikajícím zdrojem bílkovin s vysokou biologickou hodnotou. Obsahuje vitamín A, který pomáhá chránit před infekcemi a je nezbytný pro vývoj nervového systému a noční vidění. Přispívá k udržování, růstu a obnově tělesných tkání. Obsahuje také vitamín D, který je nezbytný pro růst kostí. Losos dále obsahuje minerály, jako je jód, který nezbytný pro správnou funkci štítné žlázy.

 

Kuřecí tuk - bohatý na omega 6 mastné kyseliny, které přispívají k udržení zdravé kůže a srsti, a jsou důležité pro reprodukci.

 

Tapioka - vysoce energetická s velmi stravitelnými sacharidy vhodnými pro hypoalergenní výživu.

 

Sladké brambory - batáty jsou zdrojem vysoce stravitelných sacharidů, které zlepšují chutnost jídla. Jsou bohaté na beta-karoteny (provitamin A), vitamín E a kyselinu listovou.

 

Lososový olej - bohatý na omega-3 mastné kyseliny, zejména DHA a EPA, které mají významný protizánětlivý účinek a další kladné přínosy pro kůži a klouby. Podporují kardiovaskulární funkce, zrak a vývoj nervového systému. Přispívají ke zlepšení okysličování mozku u starších psů a posilují schopnost učení u štěňat.

 

Kvasnice - bohaté na bílkoviny a vitamíny skupiny B, zlepšují chutnost, posilují imunitní systém zvířete a mají příznivý účinek na trávicí soustavu.

 

Řepná dužina – obsahuje minerály a rozpustnou i nerozpustnou vlákninu, která přispívá ke zlepšení průchodnosti střev a podporuje růst užitečné střevní mikroflóry.

 

Juka - chrání střeva a játra díky optimalizaci procesu vylučování toxinů, navíc snižuje zápach exkrementů.

 

Máta peprná - napomáhá dezinfikovat dutinu ústní a podporuje svěží dech.

 

Glukosamin a chondroitin - jsou základní složky chrupavky s komplementárními účinky na udržení dobrého zdraví kloubů. Napomáhají regeneraci a ochraně kloubních chrupavek, zlepšují pohyblivost, snižují záněty a bolesti kloubů.

 

Antioxidační komplex - SOD (kontrola volných radikálů) + vitamín E + SE. Koncentrovaná šťáva z melounu, bohatá na primární antioxidanty, kombinovaná s vitamínem E a selenem tvoří silný antioxidační komplex, který zabraňuje tvorbě volných radikálů a zpomaluje proces stárnutí.

 

Biotin - je důležitý pro syntézu keratinu a v kombinaci s omega-3 a omega-6 mastnými kyselinami zlepšuje kvalitu srsti a chrání kůži.

 

Taurin - aminokyselina, která pomáhá udržovat dobrý zrak.

 

L-karnitin - pomáhá přeměnit tělesný tuk na svaly a energii, zabraňuje tvorbě tělesného tuku a pomáhá předcházet poškození svalů během zátěže.

 

FOS + MOS + přírodní vláknina - společné působení FOS (fruktooligosacharidy) jako prebiotika, MOS (mannanoligosacharidy) kontrolující patogenní mikroorganismy a vlákniny (rozpustné i nerozpustné) podporuje zdravou střevní flóru a správné trávení.

 

 

A jaká je cena? 4 kg balení Bravery pořídíte od 369 Kč, 12 kg balení Bravery od 1054 Kč

 

Všechny produkty značky Bravery seženete na www.krmeni.cz, kde je možné si také objednat, popř. využít testovací slevové akce na: www.krmeni.cz/bravery