27.11.11 Aktuality

Občanské sdružení TOULAVÉ TLAPKY

Občanské sdružení na ochranu zvířat Toulavé Tlapky pomáhá týraným zvířatům a vrací je zpět do života. Činnost je závislá na darech veřejnosti. Prosíme, pomozte spolu s námi.

 

Za jediný rok zachráníme téměř čtyři stovky zvířat, a to nejčastěji zraněná či týraná. Zaměřujeme se především na řešení případů týrání zvířat, kdy jejich majitel není schopen zajistit odpovídající péči a hromadí zvířata špatného zdravotního stavu v nevyhovujících podmínkách.

OS Toulavé Tlapky tato zvířata přebírá do své péče, léčí je a poté jim hledá náhradní domovy.

Péče o naše zvířata je hrazena pouze z darů milovníků zvířat, nejsme zaštítěni žádným velkým dárcem ani nedostáváme pravidelné dotace, ze kterých bychom mohli naši činnost plně financovat, proto uvítáme jakýkoliv materiální či finanční dar, adopci pejska či kočičky, případně dobrovolnou výpomoc.

Kontaktní osoba: Denisa Zárybnická

Tel. číslo: + 420 776 083 090

E-mail: toulave.tlapky@email.cz

Číslo účtu: 216955754/0300 u ČSOB

Web: www.toulavetlapky.cz

 

Pejsci k adopci:

TESSA z Nemotic

Asi čtyřletá kříženka pitbula, velmi hodná, neagresivní, nekonfliktní, zvyklá na všechny psy. Potřebuje majitele, který jí dá výcvik, pevné hranice, protože skáče, nerespektuje povely a chce se mazlit.

 

ANOR, 3 roky
Krásný kříženec pitbula a labradora, kastrovaný. Má dobrou povahu, je vnímavý, poslušný, hodný. Dobře socializovaný. Perfektní pes na výcvik, dogtrekking.

 

 

 

 

 

 

FÓREK z Nemotic, 1 rok
Krásný malý kříženec, zřejmě čivavy, má 4 kg, černý, kastrovaný. Je hodný, nekouše, ale je velice bázlivý, zvyklý na smečku, neumí na vodítku, bojí se dotyků. K trpělivým zkušeným lidem.

 

ESSI z Nemotic, 7 let
Kříženka NO, velmi milá a hodná, submisivní, spíše bázlivá, kastrovaná. Ke psům bezproblémová. Je vhodná jako jedináček, nedělá jí dobře velká psí společnost. Je vhodná pro sebevědomého člověka, který jí v jejím strachu nebude utvrzovat rozmazlováním a litováním. Je vhodná i k větším dětem, spíše do bytu! Rozhodně to není hlídač, ale podlézavý mazel a gaučák, lidi naprosto miluje bez výjimky.

 


 

Pejsci čekají na nový domov v OS Toulavé tlapky, Pátek u Poděbrad, www.toulavetlapky.cz, kontakt: Denisa Zárybnická 776 083 090