29.08.18 Aktuality

Pozvánka na DogFest: 1. září 2018 se uskuteční největší psí festival u nás

Již tuto sobotu proběhne největší venkovní psí akce v České republice. A to konkrétně v Praze, hned vedle metra Střížkov. Bohatý program, který na všechny milovníky psů i jejich čtyřnohé kamarády čeká, je plný zábavy i vzdělávání. Na co se můžete těšit?

Zábava a soutěže

Užijete si zábavu a sportovní akce s pejsky, které nikde jinde nemáte šanci zažít. Na jednom místě vás čeká bull zóna, agility park, ukázky skoků do vody a potápění, chrtí závody, dog frisbee, dog dancing, canicross, dog racing... Na akci se uskuteční také sraz čivav a francouzských buldočků. Nebude chybět ani masážní zóna pro pejsky, módní přehlídka a spousta dalších lákadel.

Vzdělání a zajímavosti

Na fesťáku se seznámíte s prací policejních, celních, asistenčních a záchranářských psů. Můžete se setkat s Rudolfem Desenským, nejznámějším psím psychologem u nás. Připravena je i veterinární zóna, kde lékaři předních veterinárních klinik nabídnou poradenství. Čekají na vás i zkušený trenér obran Miroslav Tošnar, šéfka agility akademie v Praze Monika Vosyková, Jan Bielik trenér canicrossu, Daniel Žďárský trenér bull plemen nebo Petr Červinka specialista na vodní sporty. Celkem zde bude přes 80 odborníků z nejrůznějších kynologických odvětví.

Program pro celou

Nudit se nebudou ani malí návštěvníci. Vydat se mohou na pohádkovou venčící stezku, dovádět na skákacím hradě nebo nafukovacích skluzavkách, ozdobit se airbrush tetováním nebo si zatančit s maskoty, samozřejmě psími. Celý den budou probíhat nejrůznější soutěže o zajímavé ceny. Rodiče zase ocení stánky (nejen) s dobrým jídlem a pitím.

Kdo se zajímá o psy, bude z DogFestu nadšený. Nejedná se o psí výstavu, ale o akci určenou pro všechny milovníky psů v prostředí zeleného parku s dobrou dostupností jak autem, tak městskou hromadnou dopravou.

Celý program a informace o vstupenkách najdete na dogfest.cz