11.03.14 Aktuality

Pozvánka na veletrh

Již počtvrté se v PVA EXPO PRAHA v Letňanech bude konat veletrh chovatelských potřeb pro domácí zvířata FOR PETS. Letošní ročník proběhne ve dnech 3.–6. dubna 2014.


Veletrh je zaměřen na všechny domácí mazlíčky – kočky, psy, hlodavce, ale také na terarijní a exotická zvířata. Každoročně přináší novinky a trendy v oblasti krmiv, veterinárních přípravků a chovatelských potřeb. Nedílnou součástí celého dění bude doprovodný program, který připravila Nadace na ochranu zvířat, hlavní partner veletrhu.

Agility i diskuse s odborníky

V rámci doprovodného programu budou moci návštěvníci shlédnout mimo jiné ukázky práce zdravotní záchranné služby veterinární Pet-Medic, odchyt zvířat (Vet-servis), dále výcvik asistenčních a záchranářských psů, ale také ukázky zájmových a volnočasových aktivit se psy – např. dogdancing, dogfitness, dogtricks, treibball, dogfrisbee, agility parkur. Pokud se rozhodnete akci navštívit, můžete se těšit i na umisťovací výstavu koček z útulků, kterou připravuje Kateřina Kašparová, jež se dlouhodobě věnuje problematice opuštěných zvířat a sama provozuje Kočičí Azyl. Nebudou chybět ani pódiová vystoupení, prezentace a diskuze s odborníky – mezi jinými např. s Ing. Josefem Dubnem (SVS ČR), Vladimírou Tichou (kynolog), Ing. Renatou Masopustovou (Česká zemědělská univerzita v Praze), Dagmar Zieglerovou (ZO ČSOP Nyctalus), Ing. Zuzanou Pohankovou (LESTARI, o. s.), MVDr. Darinou Pospišilovou, PhD, JUDr. Janou Prchalovou, Kateřinou Plačkovou a Ing. Pavlem Bradáček (Škola pracovní a zábavné kynologie) a dalšími.


Pro více informací navštivte www.ochranazvirat.cz