Sokol Falco Max Kousky Kuřete s Mrkví - 400g

Popis produktu

Konzerva řady MAX má vynikající nutriční a dietní hodnoty, vysoký obsah hořčíku, který ovlivňuje správnou funkci svalů a nervů, dále pak obsahuje sodík a vápník, jenž příznivě působí na zpevňování kostí v kloubech. Vše je v přírodní formě. Drůbeží maso je velice snadno stravitelné a je bohatým zdrojem bílkovin. Obsahuje příznivý obsah minerálních látek, zejména železa, fosforu, zinku, sodíku, draslíku a vitamínů skupiny B.…

Historie ceny Katalogové č.: 1005050
po objednání do 7 dnů - Hlídat
Detailní popis

Konzerva řady MAX má vynikající nutriční a dietní hodnoty, vysoký obsah hořčíku, který ovlivňuje správnou funkci svalů a nervů, dále pak obsahuje sodík a vápník, jenž příznivě působí na zpevňování kostí v kloubech. Vše je v přírodní formě.

Drůbeží maso je velice snadno stravitelné a je bohatým zdrojem bílkovin. Obsahuje příznivý obsah minerálních látek, zejména železa, fosforu, zinku, sodíku, draslíku a vitamínů skupiny B.

Kosti v konzervě nejsou nebezpečné, díky sterilizaci, která se provádí při vysokém tlaku a teplotě, jsou zcela měkoučké a lze je rozmáčknout mezi prsty.

Kosti jsou důležitým prvkem ve stravě mazlíčka, obsahují důležité minerální látky. Při krmení konzervami, které obsahují kosti, nemusí chovatelé dokupovat žádné další vitamíny obsahující minerální látky.

Konzerva řady MAX je vhodná pro všechny věkové kategorie a všechna plemena.

Všechny naše produkty jsou přírodní a bez jakýchkoliv barviv, aromat, konzervantů, chemikálií, obilovin, rýže nebo sóji. Receptury jsou sestaveny veterinářem a zároveň zakladatelem MVDr. Jiřím Sokolem.

FALCO konzervy mají trvanlivost 3 roky. Navíc jsou opatřeny průhledným plastovým víčkem, které uchovává maso v konzervě čerstvé a zároveň zabraňuje zápachu v lednici. Vydrží v chladu kolem 7 dní nebo dle Vašeho uvážení.

Balení: 15 ks

Složení: kuře 93%, mrkev 7%

Jakostní znaky : hrubý protein 16%, hrubý tuk 11%, hrubá vláknina 0,5%, hrubý popel 2,5%, vlhkost 70%, vysoký přirozený obsah vitamínů (A,E,D) a aminokyselin (lysin, methionín, cystín)