20.12.16 Aktuality

Staňte se profesionálním pejskařem

Máte rádi psy a chcete se naučit, jak svého budoucího mazlíčka správně vycvičit? Pestrá společnost vám právě teď nabízí skvělou příležitost! Staňte se dobrovolným předvychovatelem asistenčního psa a pod pravidelným odborným dohledem z vás zhruba do roka budou profesionální pejskaři.

Zkušené trenérky vám vysvětlí jak správně pejska naučit základní povely, jak ho pochválit, případně adekvátně potrestat, čím ho krmit a jak se o něj celkově starat. Potkáte se s novými lidmi, kteří mají podobné zájmy a rádi vám s čímkoli pomůžou.

Podpořit dobrou věc a zároveň se něco naučit je vždy super! Tak hurá do toho a hodně štěstí!

Více informací se dozvíte na www.pestraspolecnost.cz nebo přímo u koordinátorky dobrovolníků na zaneta@pestraspolecnost.cz.

Pestrá společnost, o.p.s. se již od roku 2009 zabývá kvalitním bezkotcovým výcvikem asistenčních psů pro děti i dospělé se všemi druhy postižení. Od štěňátek do ukončení výcviku žijí psi v domácnostech trenérů a výcvik tak probíhá přirozenou formou. Organizace má akreditovaný bezkotcový výcvik od mezinárodní organizace Assistance Dogs Europe a je držitelem Značky spolehlivosti, který udělila po hloubkovém auditu Asociace veřejně prospěšných organizací. V současnosti má Pestrá společnost 29 předaných psů.