03.12.23 Aktuality

Tipy na vánoční dárky pro psy

Vánoční svátky nabízejí ideální příležitost ukázat členům rodiny, že nám na nich záleží. Pro většinu majitelů domácích mazlíčků jsou jejich psi a kočky stejnou součástí rodiny jako lidé. Co jim nadělit pod stromeček? Přinášíme vám různé tipy, kterým vašeho psího kamaráda zaručeně potěšíte. 

Ibero Exclusive
Snad každého psa potěší oblíbené krmivo. Připravili jsme pro vás krásný vánoční dárek Ibero. Pejsek v něm najde své oblíbené krmivo, pamlsky a navíc také všechny potřebné věci pro zabalení balíčku a jako pozornost i obrázek (přání) vytvořeny dětmi naších zaměstnanců. 

Ibero pamlsky
Skvělým dárkem jsou pamlsky. Pejsci vám za ně náležitě poděkují obzvláště pokud jsou to ještě pamlsky funkční jako dentální pamlsky Ibero. Jsou ve dvou velikostech a ve dvou příchutích. Navíc jsou přírodní, hypoalergenní a bezobilné. Určitě si je zamilují.

Adventní kalendář
Zkraťte si čekání na Ježíška pořádnou dobrotou! Speciální edice psího a kočičího adventního kalendáře vašeho mazlíčka nadchne. Kolandář je určen pro psy i pro kočky. Pro malé kočky a psy je kvalitním krmením na 24 dní, pro větší psy luxusní masovou svačinkou během dne.  

Ibero cold pressed 
Hledáte kompletní krmivo, které se vyrábí lisováním za studena? Pak pejskovi zkuste nadělit Ibero cold pressed. Spojuje výhody za studena lisovaného krmiva a nových chutí v řadě Ibero. Zachovává hlavní výhody řady Ibero - hodně masa v sušeném stavu, 100 % low grain  -  brambory a batáty, 100 % NATURAL - tj. stejně jako celá řada Ibero - vše bez chemie a GMO. Máme pro vás 500 g na vyzkoušení a navíc vám k němu dáme dárek bavlněný uzel na přetahování.

Konzerva Falco Vánoce (ryba s bramborovým salátem)
Buďte štědří a dopřejte štědrovečerní večeři i svému mazlíčkovi. Konzerva obsahuje lahodnou porci ryby s bramborovým salátem, po které se bude váš čtyřnohý parťák olizovat až za ušima. Vánoční konzervu je naplněna z 80 % celými kousky ryb a 20 % zeleniny (5 % mrkev, 5 % hrášek, 10 % brambory).

PRODEN PLAQUEOFF DENTAL bites
PlaqueOff Dental Bites jsou skvělou volbou pro zdraví ustní dutiny psů a koček.  Působí proti tvorbě zubního plaku systematicky ve slinách. První známkou zlepšení ústní hygieny u psů a koček, kteří dostávají tuto pochoutku je vymizení zápachu z tlamy.

Falco Vánoce - mix balení salámů
Mix balení sterilizovaných salámů může sloužit jako vhodný vánoční dárek nebo jen pro radost. Je ideální na vyzkoušení všech tří druhů. Každý salám se skládá z 90 % masa a 10 % mrkve.

Brit Care Dog Monoprotein Christmas
Limitováná vánoční edice s recepturou "Česká vánoční večeře" s kaprem, brambory, karotkou a hráškem. Vhodné pro psy s citlivým trávením (100 % čistý protein z kapra)

Vánoční plyšová hračka 
Hračka by pod stromečkem neměla chybět. Legrační plyšák s vánočním motivem se zvukem je dobrá volba.

Vánoční polštář Lumi
Potěší i praktický dárek. Na obdélníkovém polštáři s polyesterovou výplní se bude vašemu mazlíčkovi dobře odpočívat. 

Vánoční uzlovaná hůlka
S bavlněným uzlem ve tvaru cukrové hůlky si pohrajete na přetahovanou.

Vánoční plyšový míček – skřítek
Vánoční plyšový míček s motivem skřítka je roztomilá hračka pro psy a kočky ve vánočním designu, se zvukem chrastítka.

Vánoční mini srdíčka s kuřecím masem
A chutné pamlsky jako osvědčený dárek nikdy nezklamou. Ideální vánoční odměna pro malé psy ve tvaru srdíček s kuřecím masem. 

 

Tip: Charitativní sbírka na útulky

Pomozte s námi naplnit misky v útulcích pejskům a kočičkám, kteří neměli v životě tolik štěstí.  Průběžný stav sbírky můžete vidět již nyní vlevo, nad naší veterinární poradnou. Pravidelně podporujeme tyto útulky: Útulek Zlín-Vršava, Útulek Brno-Kociánka, Kočky SOS Hodonín, Dobré ruce o.s Zlín, útulek Provodov, útulek Broumov, útulek Cat World 

Foto: Pexels.com, archiv