18.11.12 Aktuality

Tipy na vánoční dárky pro psy

K Vánocům patří rodinná pohoda, cukroví a samozřejmě také dárky. Jakou vánoční nadílku letos naleznou pod stromečkem vaši psí kamarádi? Inspirujte se…

Vánoční dárková krabice pro psa
Obsahuje plyšovou hračku - vánoční sob 15cm, bavlněný uzel 20cm, balení Vitamin Drops s čokoládovou příchutí 75g, kost z buvolí kůže 11cm , stromeček lisovaný ke žvýkaní 10cm

Vánoční keramická miska
Z krásné misky bude chutnat ještě lépe…



Adventní kalendář (trixie)
Adventní kalendář s pamlsky pro vašeho psa zpříjemní vánoční pohodu.


Vánoční deka
Je dekorativní a zároveň příjemná a praktická.




Vánoční plyšový dlouhán
Hračka, kterou si váš pejsek zamiluje.




Vánoční šátek pro psa
Sváteční oblečení nemusejí mít jen lidé, i psovi to může na Štědrý den slušet.



Vánoční pískající tučňák
Pískající hračky hrají u většiny psů stále prim.


Vánoční plyšový sob
Roztomilý sobík potěší i páníčky.


Vánoční Premio filety kuřecí
Sušené drůbeží maso zachutná i těm nejvybíravějším pejskům.



Oblíbené granule – Guabi Natural
Pytel oblíbených granulek by pod stromečkem neměl chybět.



TOBBY - DENTAL CROSS
Dentální kříže jsou funkční pamlsky, které odstraňují zubní plak a zlepšují stav kloubů (obsahují 14% želatiny)


FURminator
Patentované profesionální hrablo FURminator redukuje línání o více než 90%. Je určeno pro dlouhosrstá i krátkosrstá plemena. Rychle a snadno odstraňuje podsadu a uvolněné chlupy. FURminator hrabla neřežou a nepoškozují srst. Zaručují větší účinnost než jiné kartáče a hřebeny. Redukují množství alergenů. Pečovat o srst lze hřebenem FURminator pravidelně po celý rok, jednou nebo dvakrát za týden po dobu deseti až dvaceti minut.

Pelíšek
Pohodlný pelíšek ocení většina psích miláčků.


Plyšová kostka s míčky
Plyšová motivační hračka rozvíjí inteligenci. Kostka může být také naplněna pamlsky nebo jinými hračkami.



Hračka SOLITÄR
Plastová deska se sedmi kužely ideálně psa stimuluje. Pes má zvedat kužele a tím získat pamlsky. Balení obsahuje brožuru s tipy a triky pro optimální trénink

Hračka KYJEN kráva s pet láhví
Hračka je kombinací křupající PET láhve a plyšového zvířátka. PET láhev je snadno vyměnitelná, takže se hračka dá používat znovu a znovu. Tomu neodolá snad žádný pes. Zvířátko je dokonale propracované a je vyrobené z kvalitního plyše.


Obleček svetr/rolák RICHMOND
Elegantní svetr růžové barvy je vyroben ze syntetické vlny, která i po praní do 30 stupňů drží svůj tvar. Dobře padnoucí svetr je ozdoben obrázkem vyšité vločky.


 

Šampon (Megamazon) Guaraná/Acaí
Přírodní výtažky z Guarany a Acaí v obohacujícím šamponu, který jak důkladně čistí, hydratuje, vyhlazjue a rozjasňuje srst, tak jí dělá i hedvábně hladkou. Srst je lesklejší a barva intenzivnější. Doporučujeme pro dlouhosrstá plemena s vlasovou srstí.



Vánoční nadílka pro psy

Každý pes bude nadšený, když mezi balíčky pod stromečkem objeví i voňavý pamlsek. Zcela nová řada pochoutek Frolic nabízí hned čtyři lákavé pamlsky s vůní a chutí masa. A buďte si jistí, že psí pamlsky jsou rozhodně vhodnější než lidské cukroví. Ačkoliv psi vanilkovými rohlíčky nepohrdnou, mohou jim způsobit závažné problémy – trávicí obtíže, poruchy ve složení střevní mikroflóry s následným dietetickým průjmem. Ze všech vánočních pochoutek jsou pro psy nejškodlivější čokoládové cukrovinky. Čokoláda je pro zvířata toxická, protože obsahuje theobromin, který nedokáží zpracovat. Ani v tomto případě malý kousek obvykle neuškodí, pokud však malý jorkšír zkonzumuje celou tabulku čokolády, může u něj dojít i k otravě, která se projevuje apatií, křečemi, chvěním, někdy i ochrnutím nebo ztrátou vědomí. Návštěva ordinace je pak nezbytná. Kdo chce svým mazlíčkům o Vánocích zpestřit jídelníček, měl by vsadit na speciální psí a kočičí pamlsky, které slouží jako zdraví prospěšné doplňky stravy a které nikomu neuškodí. Oblíbené jsou také tzv. funkční pamlsky, které zvířatům chutnají a zároveň jim pomáhají pečovat o zuby a dutinu ústní.