20.10.18 Výživa

Zdravé mlsání: funkční pamlsky Canvit Snacks

Snad každý majitel psa chce svému mazlíčkovi občas „přilepšit“ nějakou dobrotou. Aby pamlsek nebyl jen chutnou odměnou, ale navíc prospíval zdraví, vybírejte mezi tzv. funkčními pamlsky.

Výrobci krmiv a pamlsků jdou s dobou a snaží se uvádět na trh produkty, které nejenže psům chutnají, ale mají i kvalitní složení a obsahují navíc přírodní složky, které příznivě ovlivňují zdraví. Při výcviku tak nemusíte používat jen obyčejné piškoty, ale sáhněte raději po vhodnějších odměnách. Funkční pamlsky Canvit Snacks obsahují různé prospěšné látky a bylinné výtažky, které stimulují imunitní systém, příznivě ovlivňují střevní mikroflóru, pomáhají pečovat o zuby a dásně, zlepšují kvalitu srsti a kůže, přispívají k regeneraci kloubů atd. Vybírat můžete z šesti druhů.


Canvit Antiparasitic Snacks

Proti střevním parazitům

Poloměkký funkční pamlsek podporuje trávení a pomáhá udržovat zdravou střevní mikroflóru. Obsahuje jehněčí maso, medvědí česnek, heřmánek, mátu, omega 3 nenasycené mastné kyseliny, kolagen atd. Hodí se zejména pro psy s citlivým zažíváním jako prevence střevních potíží a doplněk při léčbě chronického průjmu. Medvědí česnek, heřmánek a máta působí proti střevním parazitům a zklidňují podrážděnou sliznici střeva.

Canvit Dental Snacks

Každodenní ústní péče s protizánětlivým účinkem

Zubní kámen, plak a zánět dásní je u psů velmi častý problém, který se projevuje nepříjemným zápachem z tlamy, krvácením z dásní, bolestivostí, neochotou kousat... Funkční pamlsek Canvit Dental Snacks s kuřecím, chlorelou, hřebíčkem, omega 3 nenasycenými mastným kyselinami, kolagenem a hexametafosfátem pro zdravé zuby a dásně se hodí pro všechny dospělé a starší psy. Obsažené látky účinně potlačují vznik zubního plaku a dále mají protizánětlivý, antiseptický a hojivý účinek na sliznici dásní. Pamlsky mají navíc unikátní tvar pro efektivní obrus zubů.

Canvit Dental Large Breed Snacks

Hodí se pro velká a obří plemena psů nad 25 kg

Pamlsek účinně přispívá ke zdravým zubům a dásním. Účinné látky a bylinky s protizánětlivým účinkem pomáhají udržovat optimální stav ústní dutiny. Obsahuje opět chlorelu, hřebíček a omega 3 nenasycené mastné kyseliny, kolagen a hexametafosfát.

Canvit Mobility Snacks

Regenerace kloubů a zlepšení pohyblivosti

Kloubní chrupavky mají omezenou schopnost obnovy. Během života dochází k jejich postupnému opotřebovávání a poškození. Zpomalit tento proces a zlepšit regeneraci lze tím, že psovi pravidelně podáváte kloubní výživu. Základními stavebními kameny chrupavky a kloubních struktur je glukosamin, chondroitin a kolagen. Mezi další látky, které dokážou potlačit zánětlivé procesy a bolestivost kloubu, patří MSM, kyselina hyaluronová, ESM (membrána z vaječných skořápek) případně různé byliny, jako je například kočičí dráp. Kombinace chondroprotektiv a dalších účinných látek v pamlsku Canvit Mobility Snacks podporuje regeneraci kloubů a pohyblivost psa. MSM je zdrojem organicky vázané síry se silným protizánětlivým a analgetickým účinkem. Pamlsek se hodí pro štěňata a rostoucí psy, aktivní a sportující dospělé jedince i stárnoucí a obézní zvířata.

Canvit Immunity Snacks

Posílení obranyschopnosti organismu

Základním úkolem imunitního systému je odhalení a zneškodnění infekcí a hojení poškozených tkání. Funkční pamlsek Canvit Immunity Snacks s jehněčím je plnohodnotným zdrojem betaglukanů, vitaminů, spiruliny a šípku pro aktivní podporu imunity. Hodí se pro psy, kteří potřebují posílit obranyschopnost. Je vhodný i pro urychlení hojení po operacích nebo úrazech, může se podávat v průběhu onemocnění, během rekonvalescence i po vakcinaci.

 

 

 

Canvit Skin & Coat Snacks

Regenerace kůže a kvality srsti

Aby kůže a srst mohla plnit svou ochrannou funkci, musí mít pro svůj metabolismus dostatečný zdroj vitaminů, mikroprvků a aminokyselin, jako je biotin, vitamin B2, B3, B5, zinek a methionin. Mezi další živinu důležitou pro zdravou a fungující kůži patří omega 3 nenasycené mastné kyseliny, které působí protizánětlivě. Pamlsek Canvit Skin & Coat Snacks obsahuje sleďový olej jako zdroj omega 3, měsíček lékařský, zinek, niacin a biotin. Hodí se nejen pro podporu tvorby bohaté a lesklé srsti u výstavních psů, ale i jako doplněk během línání, při onemocnění kůže, srsti nebo rohoviny drápků.

 

Jak je balení Canvit Snacks velké?

Jedno balení obsahuje 200 g pamlsků, což je 250 kostiček. Výjimku představuje pamlsek Canvit Dental Large Breed Snacks, který má hmotnost 250 g a obsahuje 80 kostiček. Malé kousky lze dobře použít jako odměnu při výcviku.

 

Kolik stojí?

Na e-shopu krmeni.cz je seženete od 46 Kč/balení.