09.03.18 Aktuality

Na veletrhu FOR PETS si můžete nechat očipovat pejska nebo adoptovat kočičku

Máte doma zvířecího mazlíčka, nebo se teprve chystáte nějakého pořídit? V tom případě si nenechte ujít veletrh chovatelských potřeb pro domácí zvířata FOR PETS. Ten proběhne od 12. do 15. dubna v PVA EXPO PRAHA v Letňanech.

 

FOR PETS je již zavedeným veletrhem, letos se bude konat poosmé. Seznámit se zde budete moci s novinkami a trendy v oblasti krmiv, veterinárních a kosmetických přípravků, chovatelských a výcvikových potřeb a hraček.

Na žádném jiném místě například nenajdete tak ucelenou nabídku krmiv dostupných na českém trhu. Kromě pestré nabídky granulí nebo konzerv různých výrobců zde můžete nakoupit pamlsky nebo různé potravinové doplňky pro zvířata. Nebude zde dokonce chybět ani specializovaná psí pekárna. Fajnšmekři jistě ocení módní doplňky pro domácí mazlíčky, a to včetně luxusního vybavení na doma i na procházky venku.

Kromě zavedených firem se návštěvníci mohou těšit i na nováčky. Jedním z nich je i firma Mamavis, která vyrábí léčebné priessnitzovy zábaly pro psy. Společnost Nugo zase na FOR PETS představí originální a praktické tašky speciálně vyvinuté pro pejsky malých plemen. Poprvé bude na veletrhu vystavovat také firma Manmat, která se zaměřuje na výrobu a prodej patentovaných postrojů pro psy a speciálních jezdeckých potřeb pro koně.

Nechte si na veletrhu očipovat mazlíčka nebo si adoptujte pejska či kočičku

Hlavním partnerem doprovodného programu je Nadace na ochranu zvířat, která stojí společně s časopisem HAF & MŇAU za organizací Umisťovací výstavy koček z útulků. Pokud dáváte přednost pejskům, nepřijdete zkrátka, protože součástí FOR PETS bude také možnost pořídit si pejska z útulku.

Novinkou veletrhu FOR PETS 2018 je veterinární a čipovací ambulance - VETCENTRUM Duchek, která bude na veletrhu nabízet čipování psů za zvýhodněné ceny, dále také antiparazitika pro zvířata a jejich aplikaci‚ a to včetně tablet k odčervení a proti klíšťatům. Součástí ambulance bude také bezplatná poradna v oblasti preventivní péče a výživy.

Další novinkou veletrhu je PET FAMILY – centrální registr zvířat, který na veletrhu představí NADACE NA OCHRANU ZVÍŘAT a do něhož budou moci návštěvníci veletrhu bezplatně registrovat svá domácí zvířata - psy a kočky, ale také fretky, hlodavce, ptáky, terarijní a jiná zvířata v zájmovém chovu. Návštěvníci se psy, kteří nejsou označeni mikročipem, budou mít možnost své psy očipovat ve veterinární a čipovací ambulanci – VETCENTRUM Duchek a označené psy následně registrovat v PET FAMILY – centrálním registru zvířat.

Veletržní dění doplní během čtyř dnů workshopy, semináře s odborníky na výživu, výcvik nebo ochranu zvířat. Seznámíte se i s praktickými dovednostmi, jako je poskytnutí první pomoci zvířatům. Nebudou chybět ani ukázky záchranářských, asistenčních a vodících psů. Ujít byste si neměli nechat také ukázky dogdancingu, dog frisbee, názorné lekce gymnastického výcviku psů, agility nebo fyzioterapie. Součástí veletrhu bude také výstava morčat a potkanů nebo zakrslých králíků včetně oblíbené soutěže v disciplíně králičí hop.

Navštivte i další veletrhy

Souběžně s veletrhem FOR PETS se v PVA EXPO PRAHA budou konat i další tři veletrhy, které můžete navštívit v rámci jedné vstupenky. Konkrétně se jedná o veletrhy FOR KIDS, AKTIV 55+ a nováčka FOR HORSE, který svým zaměřením na koně logicky naváže na FOR PETS. Více informací o veletrhu FOR PETS včetně vystavovatelů a doprovodného programu najdete na www.for-pets.cz.

Máte zájem o vstupenku se slevou? Pak se registrujte zde: http://for-pets.cz/sleva