02.08.15 Aktuality

Podpořte kočičí útulek na Zlínsku

Není vám lhostejný osud opuštěných koček? Podpořte jediný kočičí útulek na Zlínsku, který zachraňuj nechtěné, nemocné, zraněné a týrané kočky a koťata.

Útulek poskytuje pomoc kočkám ze Zlínského kraje, rovněž z kraje Moravskoslezského a Jihomoravského. Situace je však nyní velice kritická, náklady na veterinární léčbu přesahují možnosti útulku. Je zapotřebí léčit, kastrovat, očkovat.  Provozovatelé nechtějí odmítat potřebné kočky a koťata, které by pak lidé likvidovali nebo vyhazovali do popelnic či nechávali v krabicích bůhví kde.

Kočky sem vozí lidé ve špatném zdravotním stavu, zbídačené, zraněné, zavázané v pytli nebo ponechané někde v lese. Prosíme všechny, kdo mohou pomoci i o malou pomoc. Nastalo období březích koček a koťat, do útulku přicházejí nechtěné kočky i s maličkými koťátky. Pomůže jakýkoliv příspěvek, potřebujeme odblešovací prostředky, odčervovací pasty,dezinfekce, antiparazitika.V současné době je v péči téměř 80 koček.

Všechny informace o útulku naleznete na www.dobreruce-zlin.cz nebo na Facebooku Kočičí depozitum Zlín.

Byli bychom vděčni také za krmivo pro kočičky, deky, pelíšky nebo jakýkoliv dar.

Číslo transparentního účtu je: 2300631495/2010

Pokud nechcete přispět veřejně, naše číslo netransparentního účtu je: 2800326470/2010

Darem si také můžete jakoukoli kočičku z naší virtuální adopce adoptovat.

Na fotkách je kocourek Jožinek, kterého se podařilo zachránit z ulice a díky podpoře hodných lidí se pomalu uzdravuje a opět získává důvěru k lidem.

Prosíme pomozte nám, abychom překlenuli  tuto krizi a mohli dál pomáhat. Velice děkujeme!!!

Dobré ruce, o.s.

Klabalská I/4289

Zlín

760 01