16.11.21 Aktuality

Super tipy na vánoční dárky pro kočky

Vánoce klepou na dveře. Už jste přemýšleli, čím letos potěšíte svou kočku? Najít ten správný dárek může být překvapivě náročné. Určitě nic nezkazíte něčím dobrým na zub a zábavnou hračkou. 

V naší nabídce najdete mnoho různých produktů, které můžete zabalit kočce pod stromeček. Z praktických dárků lze vybrat třeba nový pelíšek nebo škrabadlo či pytel kvalitních granulí

Šťastné a veselé do kočičích misek: 

Kapsičky a konzervy Petkult
Nejen o svátcích potěšte mlsný kočičí jazýček kapsičkami a konzervami Petkult. Obsahují kvalitní proteiny, jsou bez obilovin a kočkám moc chutnají. Můžete si udělat zásobu různých příchutí – kapsičky s kuřecím masem, králíkem, tuňákem, hovězím či zvěřinou. Konzervy jsou s kuřecím masem, králíkem, lososem nebo tuňákem.
https://krmeni.cz/petkult-kapsy-pro-kocky
https://krmeni.cz/petkult-konzervy-pro-kocky

Granule Petkult
Kapsičky skvěle doplní také granule značky Petkult s kvalitními proteiny živočišného původu, tuky bohatými na Omega 3 a 6 mastné kyseliny, ovocem a zeleninou, brusinkami pro ochranu močových cest a směsí přírodních antioxidantů. PETKULT cat GOURMANDISE s jehněčím a kuřecím masem potěší i vybíravé kočky. PETKULT cat PROBIOTICS HAIR/skin je zase receptura zaměřena na péči o kůži, srst a zdravé trávení. 
https://krmeni.cz/petkult-granule-pro-kocky

Štědrovečerní večeře pro kočky na dietě
Trápí vaši kočku kila navíc? I tak ji o svátcích dopřejte gurmánský zážitek. Vybírejte však krmivo speciálně určené pro kočky s nadváhou. Přesně takové je vlhké krmivo NatureCare pro kočky s nadváhou a/nebo diabetem. Extra výživná vláknina pomáhá snižovat pocit hladu a podporuje kočku během hubnutí. Vhodné je také přírodní křupavé dietetické krmivo VitalCare od Prins.
https://krmeni.cz/prins-diety-konzervy-pro-kocky/prins-naturecare-veterinary-diet-weight-reduction-diabetic-93054
https://krmeni.cz/prins-diety-granule-pro-kocky/prins-vitalcare-veterinary-diet-weight-reduction-diabetic

Balíček plný pochoutek
Potěšte svou kočku dárkem šitým na míru její mlsné tlamičce. Dárkový box Brit obsahuje několik lahodných položek, které vaši šelmu přimějí spokojeně vrnět. Najdete v něm výběr dobrot napříč řadou Brit Care Cat – od vzorku granulí s čerstvým masem přes dva druhy pamlsků až po konzervy a kapsičky. A nechybí ani plyšová myška pro radost. 
https://krmeni.cz/kocka-vanocni-darky-kocky/brit-darkovy-balicek-pro-kocky

Škrábací buben s míčky
Pod stromečkem nesmí chybět ani hračka. Škrábací karton s vánočním motivem a šantou kočičí v sobě ukrývá 2 míčky, které provokují kočku ke hře. Výhodou je, že je 100% přírodní a recyklovatelný. 
vanocni-darky-kocky/vanocni-skrabaci-buben-s-hrackami-modro-bily

Vánoční plyšák
Plyšová hračka pro kočičku s vánočním motivem je roztomilá díky čepici Santy. Kočka může lovit myš nebo veverku.
https://krmeni.cz/kocka-vanocni-darky-kocky/vanocni-plys-hracka-mys-veverka

Sněhulák na udici
Pruty jsou nejvděčnější hračky, protože baví (skoro) všechny kočky. Místo klasické myšky láká ke hře sněhulák s ocáskem.
https://krmeni.cz/pes-vanocni-darky-psi/vanocni-plys-hracka-snehulak-na-udici

Kočičí hřiště
Kočky rády střídají hračky. Pokud je mají k dispozici příliš dlouho, okoukají se jim. Hřiště se škrabací podložkou a závěsnými hračkami snadno sklopíte a uložíte, takže bude pro kočku stále atraktivní. 
https://krmeni.cz/hracky-hracky-pro-kocky/hracka-hriste-skrabaci-podlozka-s-hrackou

Kočičí strom
Škrabadlo cat tree LUNA nabízí místa na škrábání, hru i odpočinek.
https://krmeni.cz/skrabadla-odpocivadla-skrabadla-odpocivadla-kocky/skrabadlo-cat-tree-luna

Charitativní tip: Udělejte dobrý skutek a přispějte na chov ohroženého vlka iberského v jihlavské ZOO. 
https://krmeni.cz/pes-vanocni-darky-psi/prispevek-na-chov-vlka-iberskeho-v-jihlavske-zoo 

Foto: Maxpixel.net a archiv