11.11.20 Aktuality

10 tipů na vánoční dárky pro psy

Už víte, čím letos potěšíte svého pejska? Pod stromečkem by neměla chybět hračka a něco dobrého na zub. Za svou oddanost a lásku si dárky rozhodně zaslouží. Inspirujte se. 

Superpremiové krmivo Ibero NATURAL
Dopřejte o svátcích pejskovi gurmánský zážitek - krmivo plné masa z iberského polodivokého prasete a jehněčího. Superpremiové granule Ibero NATURAL obsahují jen kvalitní přírodní ingredience z regionálních španělských farem. Jsou tzv. low grain, z obilovin se využívá pouze hnědá rýže. Kromě vysokého obsahu masa se pyšní funkčními složkami, jako jsou pivovarské kvasnice (zdroj vitaminů skupiny B, pozitivní vliv na srst a kůži, trávení, obranyschopnost), rybí olej (bohatý na omega 3 mastné kyseliny, příznivý vliv na zrak, kůži, klouby, kardiovaskulární funkce a nervový systém), MOS a FOS (podporují zdravou střevní mikroflóru, správné trávení a imunitu), glukosamin a chondroitin (péče o klouby), Yucca (detoxikace) atd. K dostání jsou v recepturách pro malé, střední a velké psy, pro štěňata i dospělé. 

Vánoční sušenky
K Vánocům neodmyslitelně patří cukroví. Místo vosích hnízd nebo lineckého mazlíčkovi nadělte přírodní křehké sušenky. V dóze se ukrývá mix příchutí (banán, čokoláda, zelenina, vanilka). 

Santa obleček
Dárek, který udělá radost především páníčkovi. V roztomilém oblečku Santa Clause se bude váš mazlíček na rodinných fotkách vyjímat. Obleček se suchým zipem a kapucí je teplý a měkký. Hodí se pro malé pejsky (XS obvod 30 cm, délka zad 44 cm). 

Plyšový polštář
Pohodlné a měkké místečko přímo láká k odpočinku. Obdélníkový polštář je bohatě vystlaný měkkou výplní z polyesterového rouna a dno má protiskluzovou úpravu. Vánoční atmosféru navodí motiv sobů a vloček. 

Vánoční pamlsky
Pod stromečkem rozhodně nesmí chybět pamlsky. Letos svého mazlíčka potěšte dárkovým balením pamlsků, které neobsahují lepek a jsou bez přidaného cukru. V praktickém uzavíratelném sáčku je 3x bonbonek, 2x šnek, 2x točená tyčka a 1x pletený copánek. 


Hračka perníček
I pejskovi nabídněte perníček. Místo cukrovinek ale zvolte latexový perníček na hraní. Při skousnutí vydává zvuk, k dostání je ve čtyřech různých provedeních. 

Plyšový sněhulák
Nadělte pejskovi pod stromeček hračku, kterou bude nadšeně vyhazovat do vzduchu, chytat a „zabíjet“. Plyšový sněhulák s modrou šálou a čepičkou je přesně takový. Hračka je se zvukem, což jí přidává na atraktivitě. 

Vánoční míček
Aportování svému pejskovi dopřejte i během svátků. Latexový míč ve tvaru medvěda, soba nebo Santy má úchyt pro snadnější manipulaci. 

Kvalitní konzervy
Pejska určitě potěší také zásoba chutných konzerv. PETKULT konzervy obsahují 65 -67 % masa a vnitřností, které jsou bohaté na vitamíny, minerály a důležité aminokyseliny. Dále obsahují olej z lněných semínek, přírodního zdroje Omega-3 a Omega-6, důležitých mastných kyselin s účinky proti zánětu, kardiovaskulární ochranou a snižováním tuků v krvi. Lecitin obsažený v semínkách lnu a přidané vláknině zajišťuje zdravé zažívání a reguluje střevní průchod. Neobsahují pšenici, kukuřici, sóju, umělá barviva a konzervanty, ochucovadla. K dostání jsou v různých příchutích pro dospělé psy i štěňata. Pro psy s citlivým zažíváním, potravinovou intolerancí nebo alergií jsou v nabídce receptury sensitve

Blikátko na obojek
Vánoční silikonový stromeček blikátko pro psy snadno umístíte na obojek nebo vodítko. Je určeno pro zvýšení bezpečnosti při procházkách ve tmě. Světlo lze nastavit na blikání i svícení. Baterie vydrží 45 hodin blikání nebo 20 hodin nepřetržitého svícení.

Další dárky můžete vybírat v naší vánoční nabídce

Extra tip: Přispějte do naší charitativní vánoční sbírky a obdarujte psy z útulku!
Chcete udělat dobrý skutek? Pak pomozte naplnit misky v útulcích pejskům a kočičkám, kteří neměli v životě tolik štěstí. Po ukončení sbírky krmeni.cz (31. 1. 2021) vám pošleme informaci o celkově vybrané částce a útulcích, kam vaše pomoc směřovala. Pravidelně podporujeme tyto útulky: Útulek Zlín-Vršava, Útulek Brno-Kociánka, Kočky SOS Hodonín, Dobré ruce o.s Zlín, útulek Provodov, útulek Broumov, útulek Cat World. Za váš příspěvek vám pošleme 100 Kč slevový kupón, který můžete uplatnit na nákup těchto krmiv:  Ibero NATURAL, Petkult, Bravery, Prins, Amity, Kennel

Foto: Sven Lachmann z Pixabay, archiv