09.11.20 Aktuality

10 tipů na vánoční dárky pro kočky

Přemýšlíte, čím letos obdarujete vašeho kočičího mazlíčka? Pod stromečkem by měl najít hračku a něco dobrého na zub. A pokud byl celý rok hodný, tak i nějakou specialitu. Inspirujte se.

Superprémiové krmivo Bravery 
Dopřejte o svátcích své kočičce gurmánský zážitek. Krmivo Bravery je monoproteinové tj. využívá jen jeden druh živočišných bílkovin, bezobilné (grain free), hypoalergenní a 100 % přírodní (bez umělých konzervantů, barviv a aromat). Obsahuje také chondroitin a glukosamin pro zdravé klouby, omega mastné kyseliny (EPA + DHA) a taurin  na podporu kardiovaskulární soustavy, prebiotika a přírodní vlákninu pro zdravou střevní mikroflóru a správné trávení. K dostání je v recepturách pro koťata, dospělé kočky i kastráty. Můžete vybírat mezi lososovou a kuřecí variantou. Pytel granulek je praktický dárek, který potěší každou mlsnou kočku.

Vánoční plyšová hračka
Plyšák s s roztomilou vánoční čepicí představuje milou drobnost na hraní. Bude vaše kočička raději lovit myšku, nebo veverku?

Vánoční plyšová podložka 
Na ležení a odpočinek je jako stvořená podložka s tenkou pěnovou výplní. Vánoční motiv vykouzlí doma sváteční atmosféru. Díky protiskluzové úpravě podložka dobře přilne k podlaze a neklouže. Kočka se na ní může uvelebit přímo pod stromečkem.

Vánoční škrabadlo
Škrabacích ploch není nikdy dost. Aby si váš mazlíček nebrousil drápky o sedačku, pořiďte mu škrábací desku s vánoční výzdobou ve větším, nebo menším provedení.


Zdravé pamlsky
Pod stromečkem by neměly chybět ani pamlsky. Protože přes svátky mají všichni tendenci si dopřávat(včetně odměn pro domácí mazlíčky), nakupte letos kočičce zdravější variantu pamlsků. Například bezobilné lososové BRIT CARE cat SNACK MEATY SALMON, nebo  poloměkký pamlsek Carnilove s petrželí pro zdravé trávení. 

Delikátní konzervy a kapsičky
Mlsné kočičí jazýčky potěší i zásoba chutných konzerv, paštik nebo kapsiček. Pokud hledáte kvalitu, vyzkoušejte konzervy značky Prins. V nabídce jsou v různých příchutích: s kuřecím masem a krevetami, s krůtím masem a rozmarýnem, s kuřecím masem a lososem nebo s kuřecím masem a brusinkami. Výborná je také značka Petkult, která má v nabídce kvalitní konzervy a kapsičky

Fontánka
Abyste kočce podpořili pitný režim, můžete jí pod stromeček nadělit fontánku na vodu.  Lucky-Kitty má moderní a ergonomicky přizpůsobený design, snadno se čistí, je velmi tichá a to i v nepřetržitém provozu. Výhodou je, že je robustní a neklouzavá a lze ji použít také pro malé psy. 

Hračka activity slow feed 
Hračka se naplní suchými granulemi nebo pamlsky a kočka je musí třemi otvory dostat ven. Kočka procvičuje jak mozek, tak i hbitost. A hlavně díky tomu, že musí vyvinout určitou aktivitu, aby granulky dostala ven, jí pomaleji a nemá tendence se přejídat.

Dráha s kuličkou
Hračka dráha s kuličkou a škrabacím polem probouzí lovecký instinkt. Míček je s chrastítkem a v dráze je možné použít i více míčků najednou. 

Závěsné lůžko na topení
Všechny kočky milují příjemné teplo, proto se tak rády nahřívají u topení. Luxusní pohodlí jim zajistí závěsný pelíšek s měkkým, plyšovým povlakem. Hodí se na všechny běžné radiátory. Má nastavitelný držák a stabilní kovový rám. 

Další dárky můžete vybírat v naší vánoční nabídce

Extra tip: Přispějte do naší charitativní vánoční sbírky a obdarujte kočky z útulku!
Chcete udělat dobrý skutek? Pak pomozte naplnit misky v útulcích pejskům a kočičkám, kteří neměli v životě tolik štěstí. Po ukončení sbírky krmeni.cz (31. 1. 2021) vám pošleme informaci o celkově vybrané částce a útulcích, kam vaše pomoc směřovala. Pravidelně podporujeme tyto útulky: Útulek Zlín-Vršava, Útulek Brno-Kociánka, Kočky SOS Hodonín, Dobré ruce o.s Zlín, útulek Provodov, útulek Broumov, útulek Cat World. Za váš příspěvek vám pošleme 100 Kč slevový kupón, který můžete uplatnit na nákup těchto krmiv:  Ibero NATURAL, Petkult, Bravery, Prins, Amity, Kennel.

Foto: pxfuel.com, archiv