Blog

BLOG MOJE KOČKA
Beruška a Merlinek

Beruška a Merlinek

Život s kočkou | 19.03.10

- handicapované kočičky ze zahradnictví Pomalu končilo babí léto 2009 a sychravý podzim na sebe nenechal dlouho čekat. Jeden smutný příběh míjel druhý a v každém z nich se k nám dostaly handicapované kočičky, proto bychom jim chtěli věnovat pár řádků.

Protestní močení a kálení

Protestní močení a kálení

Život s kočkou | 16.03.10

Nečistotnost koček chovaných v bytě je jedním z nejčastějších problémů, který narušuje vzájemný „kočkolidský“ vztah. Pokud majitel kočky zničehonic zjistí, že jeho čtyřnohá společnice močí na koberec nebo zanechává exkrementy na nové sedačce, má co dělat s problémem.

Neúnavné pozorovatelky

Neúnavné pozorovatelky

Život s kočkou | 09.03.10

Kočka, která žije v bytě, je oproti venkovním kolegyním ochuzena o řadu podnětů. Nemůže lovit, očichávat pachové značky a má menší možnost pozorovat okolní svět.

Dárky pro kočku

Dárky pro kočku

Život s kočkou | 28.02.10

Přemýšlíte, čím potěšit svou kočičku? Bude mít váš kocourek brzy narozeniny a nevíte, co mu koupit? Přinášíme vám pár tipů… Pelíšek Velmi krásný a útulný je tento růžovo-šedý pelíšek - kukaň. Vhodný je jak pro kočku, tak pro malé psy.

Trpký příběh vývojově zaostalé kočičky Hanulky

Trpký příběh vývojově zaostalé kočičky Hanulky

Život s kočkou | 21.02.10

Psal se rok 2009, pomaličku se rozbíhal měsíc leden.Toho času jsme byli požádání o pomoc ve věci záchrany kočiček z Řetůvky.

Na návštěvě u herečky Lucie Juřičkové

Na návštěvě u herečky Lucie Juřičkové

Život s kočkou | 17.02.10

Spolu se svým bratrem Tomášem vyrůstala v herecké rodině. Maminka je brávala na zkoušky do plzeňského divadla, kde měla angažmá v operetě.

Co potřebují kočky

Co potřebují kočky

Život s kočkou | 04.02.10

Než si pořídíme jakékoliv živé zvíře, měli bychom zvážit, zda jsme na péči o něj opravdu připraveni. Dnes si řekneme, co potřebují kočky.

 I. a II. STAR SHOW - MEZINÁRODNÍ VÝSTAVA KOČEK

I. a II. STAR SHOW - MEZINÁRODNÍ VÝSTAVA KOČEK

Život s kočkou | 06.01.10

CLARION CONGRESS HOTEL – kongresový sál Freyova 33, Praha 9 - stanice metra Vysočany 13.+14.

Omamná vůně bylinek

Omamná vůně bylinek

Život s kočkou | 18.12.09

Hračky nemusí být vždycky drahé Také patříte mezi ty, kteří svoji kočku bezmezně milují a marně si lámou hlavu nad tím, jak udělat svému čtyřnohému příteli radost? Stalo se vám už několikrát, že jste koupili nekřesťansky drahou hračku a váš pan kocour nebo paní kočka ji obešli obloukem a ani si jí nevšimli? Ptáte se, čím tedy vašeho miláčka zaujmout? Vězte, že není nutné podnikat nákladné nájezdy na zverimex, neboť hračky, které vaši kočku potěší, nemusí být vždy drané. Trošku vám napovím, dnes využijeme jednoho ze smyslů kočky, a to je její čich.

Felinoterapie

Felinoterapie

Život s kočkou | 18.12.09

Felinoterapie je v České republice takřka neznámým, většinou opomíjeným pojmem, vytlačovaným do pozadí známější a náročnější hipoterapií a canisterapií. Jistě, psi jsou nejčastějšími pomocníky člověka, přínos asistenčních, vodicích a signálních psů je značný, velmi záslužný a obdivuhodný.